Ποιοί Είμαστε.

Η Easydata στελεχώνεται από άτομα πιστοποιημένα στον χώρο της Πληροφορικής – Δικτύων – Επικοινωνιών & Security Systems, με πιστοποιήσεις από την Microsoft και την Cisco Systems.

Η εταιρεία Πληροφορικής EasyData ιδρύθηκε το 2012, δραστηριοποιείται στο χώρο ολοκληρωμένων υπηρεσιών υψηλής τεχνολογίας. Οι υπηρεσίες και οι λύσεις που παρέχει απευθύνονται στις ανάγκες της Ελληνικής αγοράς στον τομέα της Πληροφορικής των Τηλεπικοινωνιών και των νέων τεχνολογιών σε μικρομεσαίες και μεσαίες επιχειρήσεις.

Στόχος της EasyData είναι να παρέχει στους πελάτες της υπηρεσίες υποστήριξης λειτουργίας των μηχανογραφικών τους λειτουργιών (after sale support), εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία και την πλήρη αξιοποίηση των μηχανογραφικών συστημάτων τους. Αυτό επιτυγχάνεται με την σύναψη συμβολαίων συντήρησης και υποστήριξης με όρους προσαρμοσμένους στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης.

Υποστήριξη Επιχειρήσεων.

Οι έμπειροι τεχνικοί μας βρίσκονται στη διάθεσή σας, παρέχοντάς σας τηλεφωνική, αλλά και απομακρυσμένη υποστήριξη μέσω επαγγελματικών εργαλείων.

SUPPORT

Στόχος μας η απρόσκοπτη και εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησή σας

Είμαστε Πάντα Εκεί για Εσάς

Παρέχουμε τηλεφωνική, απομακρυσμένη αλλά και επιτόπια υποστήριξη.

SERVICES

Με τις υπηρεσίες μας διαμορφώνουμε ένα πλήρες και ασφαλές περιβάλλον για τους πελάτες μας

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ

Συνδυάζουμε τις υπηρεσίες μας σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

SECURITY

Παρέχουμε λύσεις ασφάλειας δικτύου και δεδομένων έναντι πολλαπλών απειλών

Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ

Network/Wireless/Cloud/Endpoint Security κάποια από τα τα επίπεδα ασφαλείας.

Έχετε τον πλήρη έλεγχο;

Βάλτε όρια στην χρήση του μηχανογραφικού εξοπλισμού της επιχείρησής σας ώστε οι εργαζόμενοι να είναι πλήρως αποδοτικοί στην εργασία τους. Επικοινωνήστε μαζί μας για το πώς!

0%
Προστασία του εξοπλισμού σας
0%
Αποδοτικότητα εργαζομένων
0%
Παραγωγικότητα επιχείρησης

Έχετε απορίες;

Επικοινωνήστε μαζί μας.