Τι Παρέχουμε.

Η EasyData προσφέρει υπηρεσίες συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης για επιχειρήσεις μικρού και μεσαίου μεγέθους. Οι τεχνικοί μας σας παρέχουν ένα σύνολο υπηρεσιών, που θα καλύψει όλες τις ανάγκες της επιχείρησής σας, διασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία της.
Παρέχουμε επαγγελματικές υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης με δύο διαφορετικά πακέτα:

  • με Συμβόλαιο Μηνιαίας Τεχνικής Υποστήριξης
  • με Συμβόλαιο Υποστήριξης Προαγοράς Ωρών

Με τη σημερινή τεχνολογία μπορούμε να επιλύσουμε σχεδόν όλα τα προβλήματα Software με pc service εξ’αποστάσεως. Χρησιμοποιώντας ένα ειδικό πρόγραμμα μπορείτε να μας δώσετε τον προσωρινό έλεγχο του υπολογιστή σας και ένας τεχνικός μας να μπορεί να κάνει διάγνωση ή και επιδιόρθωση του προβλήματος στον ηλεκτρονικό υπολογιστή σας.

Η διαδικασία σύνδεσης διαρκεί μόλις μερικά λεπτά και επιτρέπει στον τεχνικό να πραγματοποιήσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες στον υπολογιστή σας, σαν να ήταν στο χώρο σας.

Παρέχουμε άμεση τεχνική υποστήριξη και καθοδήγηση, με την μορφή συμβουλών ώστε να ξεπεραστεί το τεχνικό πρόβλημα. Η υπηρεσία τεχνικής υποστήριξης είναι άμεση και αποτελεσματική.

Η EasyData φροντίζει να έχει το πλήρη ιστορικό του κάθε συστήματος που υποστηρίζει ώστε να είναι σε θέση να δώσει τις απαραίτητες τεχνικές οδηγίες, με στόχο την επίλυση του προβλήματος.

Οι τεχνικοί της εταιρείας μας είναι σε θέση να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις σας. Προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία με τον αρμόδιο χειριστή εκ μέρους του πελάτη, για την πιθανή προμήθεια ανταλλακτικών. Στόχος μας να διασφαλίσουμε την άριστη λειτουργία και απρόσκοπτη διαθεσιμότητα των πληροφοριακών και τηλεπικοινωνιακών υποδομών και δικτύων της επιχείρησης.

Οι υπηρεσίες μας αφορούν στην εγκατάσταση και παραμετροποίηση στους servers και τα desktop της επιχείρησής, λειτουργικών συστημάτων, backup και antivirus software, καθώς και εξειδικευμένων λογισμικών όπως για ασφαλή απομακρυσμένη πρόσβαση.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 231.220.1718

Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 17:00

Λύσεις για Επιχειρήσεις.

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ

3CX

Το 3CX είναι ένα τηλεφωνικό κέντρο VoIP το οποίο αποτελεί μια πλήρη λύση Ενοποιημένων Επικοινωνιών ελαχιστοποιώντας το φουσκωμένο κόστος και τους πονοκεφάλους που προκαλούνται από τη διαχείριση ενός “παλαιού τύπου” τηλεφωνικού κέντρου.

CLOUD SERVICES

OFFICE 365

Με μια συνδρομή στο Office 365, λαμβάνετε τις πιο πρόσφατες εφαρμογές του Office  — τις εκδόσεις για υπολογιστές και τις ηλεκτρονικές εκδόσεις — καθώς και ενημερώσεις, όταν υπάρχουν για τις  επαγγελματικές εργασίες σας.

ERP SOFTWARE

PYLON ERP

Το PYLON ERP υποστηρίζει και απλοποιεί όλες τις λειτουργίες μιας επιχείρησης αυξάνοντας την ταχύτητα, τον έλεγχο, την οργάνωση και την παρακολούθηση των δραστηριοτήτων της.

SECURITY

FORTIGATE

Στόχος μας είναι να προστατέψουμε την επιχείρησή σας με τα πιο εξελιγμένα εργαλεία ασφαλείας! Θωρακίστε πλήρως τα δεδομένα σας και εργαστείτε άφοβα με πλήρη έλεγχο και προστασία σε όλες τις συσκευές σας.